CascoTotaal en De Hoop Pekso nemen deel aan De Week van de Bouw 2015

Klik voor meer foto's

De BouwBeurs maakt onderdeel uit van de Week van de Bouw 2015. Gedurende deze week draait, zoals de naam al aangeeft, alles om de bouw. Naast de BouwBeurs treft u hier bijvoorbeeld ook de vakbeurzen Renovatie & Transformatie, GEVEL en Interior Innovations. De Week van de Bouw vindt plaats van 9 t/m 13 februari in de Jaarbeurs in Utrecht.

 

LEGOlisering van de bouw

Onze wereld verandert, De Hoop evolueert mee met CascoTotaal. De maatschappij vraagt om efficiënte oplossingen, om maatwerk, kwaliteit, minimale milieubelasting en om kostenreductie. CascoTotaal presenteert het nieuwe bouwconcept: 3D-Betoncasco.

 

Hierbij worden complete prefab betonnen woonmodules in de fabriek, onder geconditioneerde omstandigheden gemaakt. Kom daarom naar de stand op de Week van de bouw van 9 t/m 13 februari in de Jaarbeurs in Utrecht en ontdek de voordelen van CascoTotaal. 

 

Voor meer informatie en gratis toegangskaarten kunt u terecht op www.cascototaal.com

 

De Hoop Pekso biedt totaalconcept voor vloerrenovatie

Al een aantal jaar biedt het Renomaatconcept renovatievloeren voor uiteenlopende situaties en toepassingen. Dit jaar heeft De Hoop Pekso een nieuw vloersysteem toegevoegd: de Reno Concreto®. Een lichte begane grondvloer met robuust karakter, ijzersterk én snel verwerkbaar.

 

Graag presenteert De Hoop Pekso de Reno Concreto® mét productdemonstratie op Renovatie & Transformatie 2015. Benieuwd naar de Reno Concreto®? Zij nodigen u van harte uit om langs te komen op onze stand nr. E070 in hal 7.

 

Voor meer informatie en gratis toegangskaarten kunt u terecht op www.renomaat.nl.