Collega’s ontmoeten elkaar tijdens Familiedag ‘Ontmoet De Hoop’

Klik voor meer foto's

Tijdens de zonovergoten De Hoop Familiedag op zaterdag 10 juni, hebben ongeveer 2000 gasten (medewerkers, oud medewerkers en hun gezinnen) genoten van een kennismaking met alle bedrijven van De Hoop Terneuzen. Het bedrijventerrein aan de Duitslandweg in Terneuzen stond bol van de activiteiten, attracties en artiesten om de activiteiten van de organisatie (op ludieke wijze) in beeld te brengen.

 

Vele dochterondernemingen presenteerden zich in het De Hoop Bedrijvendorp. Deze expositie was ondergebracht in een speciaal tentencomplex waar de bedrijven, onderverdeeld in de 5 sectoren – Bouwgrondstoffen, Betonmortel, Betonwaren, Bouwmaterialen en Doe-Het-Zelf - zich presenteerden aan alle gasten.

 

De bezoekers konden ook de bedrijven bezichtigen die op het bedrijfsterrein gevestigd zijn zoals CascoTotaal, de Betonstaalcentrale en de Betonmortelcentrale met Laboratorium. Op verschillende locaties op het bedrijventerrein werd de bezoeker daarnaast ook uitgedaagd zijn of haar sportieve kant te laten zien.

 

De wandelroute over het bedrijventerrein voerde niet alleen langs de bedrijven maar ook langs een rij van foodtrucks met een grote variëteit aan heerlijkheden en langs het kinderdorp waar kinderen van alle leeftijd zich konden vermaken met diverse optredens en activiteiten.

 

Ter hoogte van de Betonmortelcentrale was een fly tribune opgesteld die het de bezoekers mogelijk maakte hoog boven de menigte uit te stijgen en daarmee een totaal overzicht te krijgen van het terrein en de bezienswaardigheden. Aan de kade van het Dok was de zandzuiger Schotsman een echte publiekstrekker, omlijst door een maritieme sfeer van een echte beachclub, een zandsculptuur, een haringkraam en een enthousiast koor van oud zeevarenden die zeemansliederen ten gehore brachten.

 

De Hoop Familiedag werd besloten met een afrondend woord van de voorzitter van de raad van bestuur, de heer J.P.G. van der Peijl en twee bijzondere en spetterende optredens van Isabel Provoost en Van Velzen.