Fassaert Beton neemt Perfect® productieproces in gebruik

Klik voor meer foto's

Begin september rolden de eerste exemplaren van de nieuwe ronde puttenlijn naar buiten. Het nieuwe Perfect® productieproces op het terrein van Fassaert Beton is hiermee officieel in gebruik genomen.

 

Met het puttensysteem wordt een slimmer en sneller product aangeboden. Minder werkzaamheden op locatie zorgen voor tijdwinst voor projecten. Daarnaast ervaart men op de bouwplaats meer gemak dankzij de voorbereidingen op maat.

 

Ongekende mogelijkheden

Het Perfect® productiesysteem maakt het mogelijk om ieder gewenste aansluiting en stroomprofiel te realiseren in betonnen putten. De monolithische elementen van de hoogste kwaliteit worden van hoogwaardige ZVB (zelf verdichtende beton) gemaakt.

 

Daarmee wordt een optimaal stroomprofiel gecreëerd door de traploze uitvoering van hoeken en verval. Hiermee worden ophopingen voorkomen en daardoor een betere doorstroming gerealiseerd, dus minder onderhoudskosten.

 

Voorziet in een lange termijn oplossing

Dit puttenconcept voorziet in een lange termijn oplossing. De kwaliteit van de Perfect® put draagt bij aan het bereiken van de gewenste levensduur en lagere “follow-up” kosten. Daarnaast ook een gunstige “carbon footprint” door gering verbruik van grond- en hulpstoffen, een slimme productiemethode en lager gewicht (transport).

 

Voordelen

  • Calculeerbare tijden voor de bouw of renovatie van het riool;
  • Verhoogde weerstand;
  • Aansluitingen van alle soorten buizen t/m DN1000;
  • Geoptimaliseerde hydraulische eigenschappen;
  • Volledig dicht;
  • Verkorte plaatsingstijd.

Gerelateerde ondernemingen

De productie van het ronde puttenconcept vindt plaats op het terrein Fassaert Beton. De commerciële activiteiten worden door meerdere partijen uitgevoerd, namelijk Haringman Betonwaren en Bleijko.

 

Voor meer informatie kunt u kijken op www.haringman-beton.nl, www.bleijko.com of www.fassaertbeton.nl.