GAMMA De Meern opent nieuwe bouwmarkt

Klik voor vergroting

Ruim negen maanden na het slaan van de eerste paal heeft de nieuwe GAMMA-vestiging De Meern de deuren feestelijk geopend. Het resultaat mag er absoluut zijn en enthousiaste klussers zijn van harte welkom om het nieuwe winkelconcept te komen beleven.

 

De nieuwe GAMMA-vestiging aan de Botekeyn 197 heeft een overzichtelijkere uitstraling. Dit sluit volledig aan bij het Focus-concept waarmee GAMMA verder wil inspelen op de klantbehoefte. De hoge stellingen die je voorheen in een GAMMA winkel zag zijn grotendeels verdwenen. Hiervoor zijn lage slimme stellingen in de plaats gekomen. 

 

De bezoeker overziet in één oogopslag de totale winkel en het is niet meer nodig om heel de winkel te doorzoeken. Ook heeft de navigatie in de winkel een verandering doorstaan. Alle artikelen zijn geclusterd in zogenaamde ‘kluswerelden’. Denk hierbij aan sanitair, verf of tuin. Op deze manier weet u precies waar u moet zijn voor alle benodigde artikelen voor uw project. 

 

Deze nieuwe indeling gaat natuurlijk niet ten koste van het assortiment. Integendeel zelfs, de bouw- en houtafdeling zijn een stuk uitgebreid. In de nieuwe GAMMA kunt u alles vinden wat u nodig heeft voor uw klus-projecten. 

 

Feestelijke opening

GAMMA de Meern behoort samen met Bergen op Zoom tot de GAMMA pilot-bouwmarken die de volgens het allernieuwste concept zijn geopend. De opening wordt van woensdag 5 tot en met zondag 9 juli’17 met feestelijke aanbiedingen gevierd.