Groep De Hoop vertegenwoordigd op de Zeeuwse Carrièrebeurs

Klik voor vergroting

Op 29 en 30 maart 2019 vindt in de Zeelandhallen in Goes de eerste editie van de Zeeuwse Carrièrebeurs plaats. Tijdens dit tweedaagse evenement worden duizenden werkzoekenden en ambitieuze professionals uit zowel Zeeland als West-Brabant verwacht. De Zeeuwse Carrièrebeurs is een algemene banenbeurs met een breed scala aan deelnemende bedrijven en instellingen voor zowel vaste banen als leer- werktrajecten.

 

De afdeling P&O is er klaar voor om zich tijdens dit evenement via de nieuwe wervingscampagne te presenteren. Er is de afgelopen weken hard gewerkt aan deze nieuwe campagne voor Groep De Hoop waarin we ons presenteren als interessante werkgever met veel mogelijkheden. Van een aantal enthousiaste (en fotogenieke) collega’s zijn er foto’s gemaakt die samen met pakkende teksten zijn gebruikt voor de ontwikkeling van het promotiemateriaal. Onze vacatures zullen worden getoond op een tv-scherm en er is gelegenheid om in een informele setting in gesprek te gaan met geïnteresseerden.

Voor De Hoop Terneuzen is dit een mooie gelegenheid om in contact te komen met jonge starters en professionals en de openstaande vacatures extra onder de aandacht te brengen bij deze potentiele toekomstig werknemers.