Imabo Logus gaat verder onder de naam "BouwCenter Logus"

Imabo Logus gaat per 1 januari 2014 geheel verder onder de naam BouwCenter Logus.

In 2006 hebben de aandeelhouders van Imabo, waaronder wij, besloten om samen met BouwCenter de inkoopkrachten te bundelen. Dit jaar gaan we de krachten nog meer bundelen en gaan we allemaal verder als BouwCenter.

Met in totaal 86 vestigingen is Bouwcenter daarmee de grootste landelijke formule van bouwmaterialengroothandels in Nederland. Voor ons een voordeel, maar ook voor u. Met deze 86 vestigingen hebben we een grote inkoopkracht, een sterke voorraadpositie, uitgebreide logistieke faciliteiten en een up-to date automatiseringssysteem. Hiermee zijn we ook de komende jaren weer in staat zijn u tegen scherpe prijzen te leveren en een uitstekende service te bieden.

Voor de Logus vestigingen verandert er niets. Zij blijven een zelfstandige onderneming met een nieuwe formulenaam maar nog steeds dezelfde vertrouwde gezichten en kwaliteit en service zoals u van ons gewend bent.

 

De komende periode zult u steeds vaker uitingen van BouwCenter bij ons aantreffen. Vanwege het kostenaspect hebben we besloten de ombouw geleidelijk door te voeren. Dit betekent dat u bijvoorbeeld huismerkproducten van zowel Imabo als Bouwcenter geleverd kan krijgen of dat een Imaboposter naast die van BouwCenter hangt. Uiteindelijk verwachten we begin volgend jaar alles in de nieuwe huisstijl te hebben uitgevoerd.