Nieuwe KARWEI Rotterdam opent deuren

Klik voor meer foto's

De compleet nieuwe bouwmarkt KARWEI Rotterdam aan de Maashaven Zuidzijde 100 heeft op woensdag 13 maart 2019 haar deuren geopend. Consumenten kunnen hier nu niet meer alleen terecht voor al hun klusbenodigdheden, maar ook voor inrichting en inspiratie. KARWEI Rotterdam heeft een groot assortiment kwaliteitsvloeren, designverlichting en raam- en wanddecoratie. Het is daarmee een echte bouwmarkt voor iedereen die van klussen én inrichten houdt.

 

“Een jaar geleden sloot de KARWEI aan de Tolhuislaan in Rotterdam de deuren, we zijn blij dat we onze klanten nu weer kunnen ontvangen in dit prachtige nieuwe pand”, zegt Ronald van den Maagdenberg, Bouwmarktmanager van KARWEI Rotterdam. “Ons assortiment is ingericht op trend, waardoor we consumenten beter kunnen helpen bij het inrichten van hun huis. We bieden een ruim assortiment verlichting, vloeren, wand- en raamdecoratie. Daarnaast kunnen klanten bij ons terecht voor een complete inrichting met meubels en hippe accessoires. We hopen dat veel klanten een kijkje komen nemen in ons nieuwe pand, we hebben veel leuke openingsacties waar de klant van kan profiteren.”

 

“Het splinternieuwe gebouw en de opening van deze KARWEI zorgen hopelijk voor een boost van de omliggende wijken en meer werkgelegenheid”, vertelt Peter van de Donk, directeur van Rova Beheer, de beheerder van het pand. “De gemeente heeft daarom specifiek voor deze locatie gekozen. We zijn blij met een gevestigde naam als KARWEI op deze locatie.”.

 

Feestelijke opening

Om de opening van KARWEI Rotterdam te vieren, zijn er in de openingsweek van woensdag 13 tot en met zondag 17 maart 2019 speciale acties. Na  de opening zijn er een week lang mooie productdemonstraties, diverse acties en scherpe aanbiedingen. De openingsweek begon met de Grote KARWEI Kennis Quiz, waar veel klanten blij gemaakt zijn met een mooie Weber BBQ!

Ook hebben KARWEI-stylistes – bekend van Eigen Huis en Tuin – workshops gegeven. En zijn Eigen Huis en Tuin-presentator en klusser Thomas en KARWEI-styliste Tanja bij de bouwmarkt aan de slag gegaan met klussen van klanten. Bovendien ontvingen alle klanten twintig procent openingskorting op het gehele assortiment.