Nieuwe winkel GAMMA Bergen op Zoom een genot voor klussers

Klik voor vergroting

De GAMMA in Bergen op Zoom heeft op 12 juni ’17 de deuren geopend van de nieuwe winkel. De bouwmarkt, gevestigd op de nieuwe locatie aan de Moerweg, is ingericht volgens het ‘Focus-concept’. Hiermee speelt GAMMA nog beter in op de klantvraag.

 

Het resultaat mag er zijn: een winkel waar artikelen makkelijker te vinden zullen zijn. Met vernieuwende presentaties en digitale keuzehulpen.

 

In de bouwmarkt zijn thema-werelden ingericht die precies inspelen op de behoefte van de klussers: Bouwen, Decoratief afwerken, Buiten zijn en Slim Wonen. Zonder de decoratie te vergeten, speelt de GAMMA met deze thema’s steeds meer in op klussen en techniek.

 

Bevestigingsmiddelen en ijzerwaren werden voorheen allemaal in één schappenrij aangeboden. In de nieuwe opzet zie je dit behoorlijk verspreid door de winkel. Gordijnroedes bij gordijnen, schuttingbeslag bij het tuinhout en greepjes bij de garderobekasten. Tegelijkertijd zie je een breed aanbod van schroeven, pluggen, bouten en moeren. Per stuk, in tussenverpakking en in bulk. Van een instapniveau tot en met topkwaliteit van een profmerk.

 

De eerste reacties van klanten zijn overweldigend. Klanten spreken ons aan dat ze de nieuwe bouwmarkt duidelijk vinden, alles beter zichtbaar is en dat het een vriendelijke uitstraling heeft.

 

Feestelijke opening

De opening van de nieuwe winkel is gevierd met een echte feestweek. Daags na de opening waren er een week lang mooie productdemonstraties, diverse acties en scherpe aanbiedingen.