Veel nieuws te melden tijdens de InfraTech

Klik voor vergroting

De complete GWW-sector maakt zich op voor InfraTech 2015 van 20 t/m 23 januari in AHOY Rotterdam. Deze vakbeurs is dé ontmoetingsplaats voor de branche.

 

Met een gezamenlijke stand (hal 1, stand 1.316) presenteren De Hoop Bouwgrondsto­ffen, Haringman Betonwaren, Bleijko Beton, Fassaert Beton en Logus GWW een totaalpakket aan producten, toepassingen en mogelijkheden. Door de specialiteiten te bundelen, ontstaat een zeer breed aanbod aan mogelijkheden voor infrastructurele projecten.

 

Tijdens de beurs toont De Hoop Bouwgrondstoffen o.a. de nieuwe commerciële huisstijl en marktbenadering door middel van branchesegmentatie. De eigenschappen en voordelen van de producten worden voortaan specifiek in beeld gebracht voor Waterbouw, Wegenbouw, Spoorbouw, Beton en Recreatie&Groen, waardoor u nog beter inzicht krijgt in de mogelijkheden.

 

Daarnaast kunt u kennismaken met een aantal nieuwe producten van Haringman Betonwaren, Bleijko, Fassaert Beton en  Logus GWW. Onder andere de A’gora sjabloontegel, het pas geïntroduceerde Perfect® productieproces voor betonnen rioleringsputten en de SediPipe zijn te vinden in de stand.

 

Heeft u interesse om een bezoek te brengen aan deze bedrijven tijdens dé vakbeurs voor de Grond-, Weg en Waterbouw-branche? Registreer dan nu voor een gratis entreebewijs.