CascoTotaal

CascoTotaal ontwikkelt innovatieve bouwconcepten met 3D-Betoncasco. Een innovatieve bouwmethode waarbij complete prefab betonnen woonmodules in de fabriek, onder geconditioneerde omstandigheden worden gemaakt.

 

3D-Betoncasco

Met 3D-Betoncasco wordt een module in de fabriek gemaakt met behulp van een speciaal geconstrueerde mal. Vervolgens wordt de module industrieel, samen met de projectafhankelijke aannemer, afgebouwd en pas daarna naar de bouwplaats getransporteerd. Hoewel de modules kant-en-klaar zijn, is de toepassing zeer flexibel en levert CascoTotaal maatwerk. Bij elk nieuw project worden specifieke wensen en eisen van de opdrachtgever vertaalt naar 3D-Betoncasco.

 

Deskundige en dynamische partner

CascoTotaal is onderdeel van De Hoop Pekso. Jarenlange ervaring met prefab betonnen constructies en een grote kennis van de markt van bouw- en afbouwmaterialen maakt van CascoTotaal een deskundige en dynamische partner in de realisatie van hoogwaardige en duurzame bouwprojecten.

 

Ontzorging tijdens het bouwtraject

Het realiseren van huisvesting is een omvangrijk en complex traject. Als partner ontzorgt, begeleidt en denkt CascoTotaal met de opdrachtgever mee tijdens de ontwerpfase. CascoTotaal inventariseert wensen en eisen en beoordeelt de (on)mogelijkheden van het ontwerp en de bouwlocatie.

Wilt u meer informatie?

Stuur een e-mail Bezoek de website

Bezoekadres

Duitslandweg 2
4538 BK Terneuzen
Nederland
T +31 (0)115 - 68 09 11

Producten

3D-Betoncasco |

Terneuzen

Duitslandweg 2
4538 BK Terneuzen
Nederland
T +31 (0)115 - 68 09 11

Postbus 19
4530 AA Terneuzen
Nederland