Betonmortel Grevelingen

Kwalitatief hoogwaardig en duurzame betonmortel

Betonmortel Grevelingen produceert betonmortel in haar centrale van Stellendam. Dagelijks voorziet het enthousiaste team van deskundige medewerkers, bouwbedrijven en particulieren van betonmortel. De kwaliteit van de betonmortel wordt gegarandeerd door de kennis, jarenlange ervaring en het vakmanschap van de medewerkers. Daarnaast besteedt Betonmortel Grevelingen ook veel aandacht aan de levensduur van haar product, duurzaamheid, hergebruik en arbeidsveiligheid.

Betonmortel Grevelingen werkt steeds aan verbeteringen in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo wordt er voortdurend gezocht naar mogelijkheden om de CO2-uitstoot per m3 betonmortel te reduceren en om zoveel mogelijk secundaire grondstoffen te gebruiken in de mengsels.

Dankzij de perfecte, klantgerichte service bouwt het bedrijf langetermijnrelaties op met haar klanten in Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland. De medewerkers denken altijd in oplossingen, zowel bij grote storten als bij kleinere of lastige storten, sluitvrachten of spoedleveringen. Hierdoor kiezen klanten er telkens opnieuw voor om met Betonmortel Grevelingen samen te werken.

 

Samengevat, een partner waarop u kunt bouwen.