Stagiair afdeling Communicatie - De Hoop Terneuzen: Locatie: Terneuzen

Stagiair afdeling Communicatie gezocht!

  

Bij De Hoop Terneuzen zijn we op zoek naar een stagiair op de afdeling Communicatie. Volg jij een MBO of HBO opleiding op het gebied van communicatie? Dan hebben wij twee interessante stageprofielen beschikbaar!

 

Grafisch vormgever (MBO/HBO)

We zijn op zoek naar een grafisch vormgever die meewerkt aan alle binnenkomende opdrachten. Dit kan het ontwerpen van een visitekaartje zijn tot het ontwikkelen van concepten. Als stagiair bezit je een goede beheersing van de programma’s Photoshop en Indesign en heb je kennis van Illustrator.

 

Communicatiemedewerker (HBO)

Als communicatiemedewerker beheer je de website, schrijf je teksten, verzorg je kleine opmaakopdrachten en draag je bij aan het implementeren van ons communicatieplan. Als stagiair bezit je organisatietalent, een goede beheersing van de Nederlandse taal en ben je proactief.

 

Als stagiair kun je bij ons rekenen op een:

- Leerzame stageplaats 

- Prettige werksfeer

- Stagevergoeding

 

Spreekt één van de profielen jou aan of zie jij een combinatie van beiden profielen aansluiten bij jouw interesses? Solliciteer dan via stage@dehoop.nl! Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met de heer J. Booij, telefoonnummer: 0115-680220