Fassaert Beton

Fassaert Beton is een bedrijf dat zich toelegt op het produceren en leveren van een breed scala aan zowel standaard als maatwerk producten in beton.

  

Fassaert Beton staat altijd klaar als een klant op zoek is naar een maatwerkproduct. Samen met de opdrachtgever wordt continu gezocht naar de juiste oplossing met de daarbij passende prijs-kwaliteitsverhouding.

 

Geen standaard, maar juist afwijkende producten

Het assortiment aan producten is breed. En natuurlijk in een passende prijs-kwaliteitverhouding. In het leveringsprogramma zitten o.a.: afdekplaten, poeren, sleepers, betonputten, straatkolken, trekputten en nog veel meer.

 

Daarnaast staat innovatie bij Fassaert Beton hoog in het vaandel tijdens het zoeken naar de juiste oplossing. Enkele recente voorbeelden hiervan zijn de busperronband en de solarbear (oplossing voor zonnepanelen).

 

Vanuit een modern ingerichte productiehal worden elementen gemaakt tot 40 ton. Producten worden geleverd conform de gemaakte afspraken. Het hele traject, van aangeleverd ontwerp tot fabricage en vervoer, wordt door Fassaert Beton gerealiseerd. Dus slechts één aanspreekpunt. Dat werkt wel zo overzichtelijk en door de rechtstreekse communicatie met de klant zijn de lijnen kort.

 

Wilt u meer weten over deze vestiging? Klik hier

Wilt u meer informatie?

Stuur een e-mail Bezoek de website

Bezoekadres

Industrieweg Zuid 19
4554 LL Westdorpe
Nederland
T +31 (0)115 - 45 62 60

Westdorpe

Industrieweg Zuid 19
4554 LL Westdorpe
Nederland
T +31 (0)115 - 45 62 60