Secundaire bouwgrondstoffen en energiebesparende investeringen? Een absolute must!

Duurzaam en maatschappelijk ondernemen vinden we bij De Hoop Terneuzen een absolute must. En die maatschappijvriendelijke manier van ondernemen komt tot uiting in diverse vormen. Zo werken we het liefst samen met lokale bedrijven uit onze omgeving.

Daarnaast nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door elke dag op zoek te gaan naar innovatieve productoplossingen die passen in een circulaire economie. Dankzij het gebruik van secundaire bouwgrondstoffen en energiebesparende investeringen proberen we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Ook hechten we veel belang aan de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers. Hierdoor zorgen we ervoor dat De Hoop Terneuzen een plek wordt waar het fijn is om te werken. Een veilige thuishaven.

Ten slotte investeren we graag in lokale activiteiten, verenigingen, stichtingen en evenementen. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat ze blijven bestaan. Omdat we hun verhaal willen blijven vertellen. Of een herinnering koesteren en levendig houden. Zo willen we onze bijdrage leveren om de leefbaarheid hoog te houden in de regio.

 

Samen voor een duurzame maatschappij.