Nieuws

Brussels geld voor groene waterstofketen Kanaalzone Zeeuws-Vlaanderen 7 december 2023

Woensdag 6 december reikte gedeputeerde Jo-Annes de Bat een cheque van € 647.436 uit voor het project ‘Groene waterstofketen Kanaalzone Zeeuws-Vlaanderen’. Hiermee willen Brussel en de Provincie Zeeland het gebruik van waterstof een boost geven.

Lees meer...
Anker Beton: de nieuwe naam voor Betonmortel Grevelingen 3 juli 2023

Onze dochteronderneming Betonmortel Grevelingen gaat vanaf heden verder onder de naam Anker Beton. De overname van de centrale in Zwijndrecht van Cementbouw en de optimalisatie van de productielocaties, hebben geleid tot deze naamsverandering.

Lees meer...
Blyko UK levert tegels voor Palace of Westminster in Londen 10 november 2022

Het Palace of Westminster dateert uit 1870 en verkeert al jaren in slechte staat, daarom is er in 2020 een groot herstellings- en vernieuwingsproject gestart. Blyko UK is uitgekozen als leverancier om de 70 jaar oude tegels en boordstenen op de hoger gelegen terrassen te vervangen door (bijna) identieke exemplaren.

Lees meer...
Minister van Gennip op werkbezoek bij De Hoop Terneuzen 18 oktober 2022

Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Karien van Gennip was 10 oktober 2022 op werkbezoek bij De Hoop Terneuzen. Ze bracht dit bezoek om de samenwerking tussen het bedrijfsleven en het regionale mobiliteitsteam in de praktijk te bekijken.

Lees meer...
Betonmortel West Brabant De Hoop B.V. neemt betoncentrales Cementbouw over 21 september 2022

De 100% deelneming van De Hoop Terneuzen, Betonmortel West Brabant De Hoop B.V., heeft per 12 september 2022 de betonmortelcentrales van Cementbouw in Bergen op Zoom en Zwijndrecht overgenomen.

Lees meer...
Bouwcenter Logus en Verlegh Bouwmaterialen gaan verder onder de naam Bouwcenter Logus-De Hoop 6 september 2022

Verlegh Bouwmaterialen in Breda en de vestigingen van Bouwcenter Logus in Bergen op Zoom, Goes, Oostburg, Roosendaal, Rotterdam-Noord, Terneuzen, Vlissingen en Zwijndrecht gaan over naar één gezamenlijke identiteit.

Lees meer...
MT500; reputatie De Hoop Terneuzen weer gestegen 1 augustus 2022

De Hoop Terneuzen scoort goed op het gebied van goed werkgeverschap en klantgerichtheid in de categorie Toeleverancier of dienstverlener voor de bouw in de MT500. Onder die naam peilt MT/Sprout jaarlijks de reputatie van Nederlandse bedrijven. In juni is de 22e editie verschenen.

Lees meer...
De Hoop Terneuzen ontvangt als tweede bedrijf in Nederland koolstofcertificaten 16 juni 2022

Op 16 mei 2022 is de CO2-emissiereductie van de projecten in Braakman-Zuid en Koewacht officieel gevalideerd en opgenomen in het certificatenregister van de Stichting Nationale Koolstofmarkt.

Lees meer...
CO2-emissie De Hoop Terneuzen 2021 5 juni 2022

Groep De Hoop heeft de ambitie uitgesproken om in de toekomst volledig CO₂-neutraal te worden.

Lees meer...