Uw totaalleverancier die al meer dan 110 jaar verankerd is in de bouw

Al meer dan 110 jaar is De Hoop Terneuzen verankerd in de bouw als totaalleverancier van bouwgrondstoffen, betonmortel, betonwaren, bouwmaterialen en artikelen voor de doe-het-zelvers. Vandaag telt ons concern meer dan 45 bedrijven met meer dan 70 verschillende vestigingen in 5 verschillende sectoren.

Iedere dag slaan onze medewerkers de handen in elkaar om gemeenschappelijke doelen te halen en een steengoede service te geven. Met passie voor het vak, motivatie, drang naar innovatie en continuïteit slagen we erin om onze klanten te verrassen. Hierbij houden we onze visie, missie en kernwaarden in het achterhoofd. En dat doen we met volle overgave. Want werken in de bouwtoelevering is een roeping. Een baan bij ons concern voelt als een veilige thuishaven, waarbij er aandacht is voor het milieu en de omgeving waarin we gevestigd zijn. Maar waarbij er ook ruimte is voor persoonlijke en professionele groei.

Een betrouwbare partner waar u op kunt bouwen

Bij De Hoop Terneuzen kunt u letterlijk bouwen van A tot Z. Van heel uiteenlopende bouwmaterialen tot kant-en-klare casco’s. Met het juiste advies willen we een betrouwbare partner zijn waarop u kunt bouwen. Zodat u de meest unieke bouwprojecten kunt realiseren.

Daarnaast willen we als bouwleverancier ook een verhaal vertellen. Namelijk, dat we ons steentje bijdragen aan een leefbare wereld, door te ondernemen met een hart voor de maatschappij. En dat we bij elke activiteit rekening houden met het klimaat. Wellicht hebben we met die aanpak onze rijke geschiedenis te danken. Maar ook aan het feit dat we er rotsvast van overtuigd zijn dat we samen bergen kunnen verzetten en bruggen kunnen bouwen naar een milieuvriendelijke toekomst.

Samen slimmer. Dat is de kracht van Groep De Hoop.

 

Bouwtoelevering met een concreet doel

Een betrouwbare partner in de bouwtoelevering word je niet van vandaag op morgen. Dat lukt enkel als er een duidelijk doel voorop staat, waaraan elke medewerker enthousiast wil meewerken. Hierbij maakt elke schakel een belangrijk deel uit van de gehele keten. Want elke dag is het alle hens aan dek om dat gemeenschappelijke doel te realiseren. Met voldoende inzet, een nuchtere aanpak en innovatief ondernemerschap.

Daarom haalt De Hoop Terneuzen enkel een team aan boord dat dezelfde visie en missie heeft en de vaste kernwaarden respecteert. Het resultaat? Een succesverhaal met een rijke geschiedenis dat vertaald wordt in talrijke, uitdagende bouwprojecten.

Samen voor een gemeenschappelijk doel.

 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsberichten.