Een leverancier van bouwmaterialen met een steengoede visie

Continuïteit als zelfstandig familiebedrijf op heel lange termijn staat bij ons voorop. Dat vinden we heel belangrijk in ons familiebedrijf. En dat vertaalt zich naar onze activiteiten. Als leverancier van bouwmaterialen en bouwgrondstoffen weten we maar al te goed hoe belangrijk continuïteit is om van elke dag een succes te maken. Elke schakel maakt deel uit van die keten. Hieraan levert elke medewerker een cruciale bijdrage. Want pas als er een oersterke samenhang is, kan je als bedrijf iets betekenen. Eigenlijk vormen onze medewerkers de fundering, waarop we kunnen bouwen. Hun capaciteiten en motivatie zijn het cement van onze realisaties. Zonder hen stonden we niet waar we nu staan. Die continuïteit garanderen we graag op verschillende vlakken. Daarom is de visie van ons concern gebaseerd op 5 bouwstenen.

Een bedrijfsvisie gebaseerd op 5 belangrijke bouwstenen

1. Duurzame ontwikkeling

De Hoop Terneuzen streeft naar een duurzame ontwikkeling. Niet alleen vandaag, maar ook morgen. Dankzij een breed gamma aan producten enerzijds en tonnen kennis en ervaring anderzijds is dat geen enkel probleem.

2. Ondernemen met een hart voor de maatschappij

Bij De Hoop Terneuzen willen we niet zomaar ondernemen. We willen duurzaam ondernemen. Daarom dragen we de maatschappij een warm hart toe. Zo houden we rekening met het effect van onze activiteiten op het milieu. Hierbij willen we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden. Lukt dat niet helemaal? Dan proberen we om zo goed mogelijk te compenseren.

3. Innovatieve productoplossingen

Als toeleverancier aan de bouw gaan we iedere dag op zoek naar de meest duurzame, innovatieve productoplossingen. Op die manier leveren we een bijdrage aan de circulaire economie. Dat is iets wat onze klanten zeker appreciëren.

4. Een plek waar iedereen zich thuis voelt

Elke werknemer moet zich goed voelen binnen het bedrijf. Pas als je je goed voelt, geef je het beste van jezelf. En dat merken onze klanten. Groep De Hoop moet aanvoelen als een tweede thuis: een plek waar je graag vertoeft en waar je geniet van je eigen resultaten. Kortom, werken bij Groep De Hoop geeft voldoening.

5. Langetermijnrelaties met een stevige basis

Ten slotte streven we naar een samenwerking op lange termijn. Niet alleen met onze klanten en leveranciers, maar met al onze stakeholders. Doordat we meer dan 100 jaar ervaring hebben, weten we als geen ander hoe belangrijk relaties zijn. Het geheim van deze duurzame relaties? Een stevige combinatie van onderling vertrouwen, advies op maat, uitgebreide informatie en ondersteuning.

Al deze bovenstaande waarden maken deel uit van de visie van ons bedrijf. Een visie waar we met z’n allen best trots op zijn.

 

Samen streven naar duurzaamheid. Daar draait het om.