Werken bij Groep De Hoop? Een veilige thuishaven

Bij Groep De Hoop vinden we gezondheid en veiligheid enorm belangrijk. De medewerker staat centraal. Altijd en overal. Zo maken we veiligheidsvoorschriften op in verschillende talen: Nederlands, Engels, Pools, … Op die manier zijn we er zeker van dat iedere werknemer ze begrijpt.

Werken bij Groep De Hoop moet aanvoelen als een veilige thuishaven. Daarom zorgen we ervoor dat onze medewerkers zich elke dag goed voelen. Dat ze op hun gemak zijn, zodat ze hun activiteiten naar behoren kunnen uitoefenen. Hierbij is een open, respectvolle communicatie met collega’s en leidinggevende een echte must.

Prettig voelen op het werk: zowel fysiek als mentaal

Veiligheid en gezondheid gaan voor ons veel verder dan puur lichamelijke veiligheid. We verstaan hier ook mentale veiligheid onder. Veiligheid op het werk gaat niet alleen om werken met goedgekeurde machines op een veilige manier. Of protectie door middel van persoonlijke beschermingsmiddelen (veiligheidskledij). Of betrouwbare gereedschappen, apparaten, installaties en het regelmatig onderhoud ervan.

Wij vinden dat iedere medewerker zich prettig moet voelen op het werk. Ons concern moet aanvoelen als een fijne plek om te werken, waarbij er respect en medeleven is voor de ander. Dat is één van onze essentiële kernwaarden.

 

Samen voor een veilige thuishaven. Daar gaan we voor.