De Hoop Pekso introduceert de Superkist!

Klik voor vergroting

De Superkist is de nieuwste innovatie van De Hoop Pekso op het gebied van EPS-funderingskisten. Gebruiksgemak voor de verwerker staat voorop. Door de slimme verwerkingsmethode met Trekpennen, is de Superkist  arbovriendelijk en supersnel te plaatsen.

 

De Superkist sluit naadloos aan op drukte in de bouw en het tekort aan ‘handjes’ door de toenemende groei in de bouwsector. De fundering is sneller te plaatsen door de slimme verwerkingsmethode. De Superkist is namelijk een schoor- én kransloze funderingsbekisting. Na het plaatsen van de kisten en de korfwapening, worden Trekpennen in de bovenzijde van de wanden van de bekisting aangebracht. That’s it!

Er komen geen beugels en houten regels aan te pas. Materiaalgebruik wordt geminimaliseerd waardoor het aantal handelingen van het stellen tot aan het opleveren van de fundering sterk wordt teruggebracht. Bovendien is de Superkist een blijvende bekisting. Door de handige Trekpennen hoeft de Superkist na de betonstort niet te worden ontkist wat een enorme tijdbesparing oplevert!

Toepassing

Met name in de woningbouw en lichte utiliteitsbouw is de toepassing van de Superkist ideaal. Met vijf breedtematen en een hoogtemaat van 500 mm, is de Superkist passend voor alle type woningen. Hoekelementen zijn standaard leverbaar. De Superkist wordt bovenop de paalkoppen geplaatst en voorzien van wapening. Het resultaat na het storten van het beton is een strakke, maatvaste betonbalk. 

 

De voordelen van SUPERkist

  • SUPERgebruiksvriendelijk - matrijsgevormde, vaste EPS-kist
  • SUPERsnel resultaat - minder materiaalgebruik en handelingen op de bouw
  • SUPERstrakke afwerking - moeiteloos beton vlakken
  • SUPEReenvoudige verwerking - slimme verwerkingsmethode met Trekpennen


Voor meer informatie: superkist.nl