De Hoop Pekso

Altijd op zoek naar nieuwe manieren en producten om de klant optimaal van dienst te zijn

De Hoop Pekso is producent en leverancier van een totaalpakket aan ruwbouwproducten, van funderingskisten tot en met verdiepingsvloeren. Het bedrijf is al vele jaren trouwe partner van verschillende bouwmaterialenhandels en bouwbedrijven in Nederland en België.

Het brede assortiment aan producten van De Hoop Pekso vindt voornamelijk haar toepassing in de woning- en utiliteitsbouw. De ontwikkelingen in de bouwbranche worden op de voet gevolgd wat  leidt tot verschillende nieuwe en verbeterde producten.

Door de hoge klantgerichtheid en advies op maat helpt De Hoop Pekso haar klanten bij het uitvoeren van complexe projecten door geschikte ruwbouwoplossingen aan te dragen. Met het juiste constructie- en productadvies worden bouwtijden verkort, faalkosten verminderd en veiligheid op de bouw gewaarborgd.

Om dit te realiseren wordt onder andere gebruik gemaakt van BIM (Building Information Modeling). Het gebruik van BIM maakt bouwen virtueel. Samen met haar trouwe partners werkt De Hoop Pekso gezamenlijk aan een bouwproject in één 3D model. Zo staan alle tekeningen en benodigde informatie voor én van alle partners overzichtelijk op één plek. Iposim verzorgt hierbij het teken- en rekenwerk van onder andere: Breedplaatvloeren, kanaalplaatvloeren, ribcassettevloeren, combinatievloeren, renovatievloeren en prefab funderingsbalken. Hierdoor biedt De Hoop Pekso een hoge toegevoegde waarde bij het vinden van de juiste producten voor ieder project.

Het bedenken en leveren van innovatieve producten van hoogstaande kwaliteit is het onderscheidend vermogen van De Hoop Pekso. Bij ieder project wordt de kwaliteit van de producten bewaard. Daarmee creëert De Hoop Pekso een meerwaarde voor haar partners.

 

Samengevat, een partner waarop u kunt bouwen.

Vestigingen

Iposim

Logistiekweg 18
4906 AB Oosterhout
Nederland

Oosterhout

Visserijweg 9
4906 CJ Oosterhout
Nederland
T. +31 162 473 973

Oudenbosch

Havendijk 23
4731 TA Oudenbosch
Nederland