Hoofdsponsor FC Axel

Al vele jaren is De Hoop Terneuzen nauw betrokken bij voetbalclub FC Axel. In  2013 werd onder de naam FC Axel een ‘nieuwe voetbalvereniging’ gestart. De verenigingen AZVV en VV Axel werden volledig samengevoegd tot deze nieuwe vereniging. Tijdens onze jarenlange betrokkenheid bij FC Axel hebben we hoogte- en dieptepunten meegemaakt. We zijn als hoofdsponsor trots op de ontwikkelingen die de vereniging FC Axel maakt. Niet alleen sportief gezien, maar zeker ook als ‘club’.

De club heeft een grote groep van bijna 200 enthousiaste vrijwilligers. Zonder hen zouden alle plannen en ambities niet waargemaakt kunnen worden. Dat vele handen veel werk kunnen verzetten blijkt wel uit het feit dat het complex flink is opgewaardeerd.

Hiervoor is saamhorigheid binnen de vereniging nodig tussen alle geledingen, van bestuur tot supporters en van kantinepersoneel tot terreinbeheerders.

Met het vervangen van het ruim veertig jaar oude hekwerk en de aanleg van het kunstgrasveld is de accommodatie gereed voor de toerkomst van FC Axel.