Anker Beton: de nieuwe naam voor Betonmortel Grevelingen

3 juli 2023

Onze dochteronderneming Betonmortel Grevelingen gaat vanaf heden verder onder de naam Anker Beton. De overname van de centrale in Zwijndrecht van Cementbouw en de optimalisatie van de productielocaties, hebben geleid tot deze naamsverandering. Bovendien viert het bedrijf dit jaar haar 55-jarig bestaan en dat maakt het een goed moment om onder een nieuwe naam verder te gaan.

Anker Beton is de naam waaronder de twee centrales van het bedrijf voortaan verdergaan. De centrale in Zwijndrecht kreeg vorig jaar haar nieuwe naam. Om de centrales in Zuid-Holland meer bekendheid te geven is er gekozen om verder te gaan onder één naam. Hiermee beschikt Anker Beton over twee moderne centrales die volledig voldoen aan de eisen van deze tijd. Met deze ontwikkeling zet Anker Beton een belangrijke stap in haar groei en ontwikkeling.

De naamsverandering van Betonmortel Grevelingen naar Anker Beton heeft geen invloed op de dienstverlening en de producten van het bedrijf. Anker Beton blijft hoogwaardige betonmortel leveren aan haar klanten en is een betrouwbare partner in de regio. Ook in de toekomst zal het bedrijf zich blijven ontwikkelen en investeren in nieuwe technologieën om de hoogste kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Met de naam Anker Beton onderstreept het bedrijf haar sterke positie in de regio en haar ambitie om verder te groeien. Anker Beton staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid en blijft zich inzetten voor de hoogste klanttevredenheid.

Het bedrijf is niet meer weg te denken bij bouwactiviteiten in de regio.