Betonmortel West Brabant De Hoop B.V. neemt betoncentrales Cementbouw over

21 september 2022

De 100% deelneming van De Hoop Terneuzen, Betonmortel West Brabant De Hoop B.V., heeft per 12 september 2022 nieuwe kennis en kwaliteit in huis gehaald. Door de overname van de betonmortelcentrales van Cementbouw in Bergen op Zoom en Zwijndrecht wordt het marktgebied van De Hoop Terneuzen voor betonmortel verstevigd in West-Brabant en verder uitgebreid richting de Randstad. De centrale in Zwijndrecht gaat opereren onder de naam Anker Beton.

Over Cementbouw

Cementbouw levert en handelt in materialen en grondstoffen voor de bouw zoals cement, vulstoffen en zand en grind binnen de Benelux, Duitsland en Frankrijk. In Nederland is Cementbouw met negen betoncentrales één van de grootste producenten van betonmortel.

Net als De Hoop Terneuzen is Cementbouw gestart als familiebedrijf. In 1933 begon de familie Van de Poll haar activiteiten in de handel van zand en grind. Ongeveer driekwart eeuw later werd Cementbouw als een van de hoofdrolspelers in de markt onderdeel van het Ierse CRH.

De betoncentrales van Cementbouw leveren constante kwaliteit voor bouw en infra. Het heeft ze tot een constante factor gemaakt in de wereld van betonmortel. Zoals de betoncentrales van De Hoop Terneuzen zijn ook de betoncentrales van Cementbouw trotse bezitter van het CSC-certificaat.

Samen sterker

De Raad van Bestuur is verheugd om de medewerkers en klanten bij het concern te verwelkomen. Door het leveren van constante kwaliteit en hun innovatieve aanpak hebben de betoncentrales van Cementbouw een uitstekende reputatie.

De betoncentrales gaan verder met dezelfde personele bezetting, dit betekent dat er geen veranderingen plaats zullen vinden wat betreft vaste aanspreekpunten. We vertrouwen op de voortzetting van de goede samenwerking met onze klanten.