Bouwcenter Logus en Verlegh Bouwmaterialen gaan verder onder de naam Bouwcenter Logus-De Hoop

6 september 2022

Verlegh Bouwmaterialen in Breda en de vestigingen van Bouwcenter Logus in Bergen op Zoom, Goes, Oostburg, Roosendaal, Rotterdam-Noord, Terneuzen, Vlissingen en Zwijndrecht gaan over naar één gezamenlijke identiteit. Vanaf september 2022 gaan deze dochterondernemingen van De Hoop Terneuzen verder onder de naam Bouwcenter Logus-De Hoop. Een volgende stap waarmee de bouwmaterialentak van De Hoop Terneuzen de steeds groter wordende concurrentie aangaat.

Het belang van een eenduidige, sterke familienaam wordt steeds groter. De toch al grote concurrentie binnen de branche wordt vooral in Zuid-Holland en Brabant steeds verder uitgebreid. De naam Logus-De Hoop verbindt de afzonderlijke vestigingen met het moederbedrijf De Hoop Terneuzen. Met de toevoeging van de naam van het moederbedrijf kan Logus, wat als doel heeft om gericht en duurzaam te innoveren, haar toegevoegde waarde vergroten.

Door intensieve communicatie onder de naam Bouwcenter Logus-De Hoop kan de bouwmaterialentak van De Hoop Terneuzen een consistente merkbeleving creëren. Samen met de vernieuwde uitstraling moet de nieuwe naam gaan zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijkere positionering van het bedrijf. Daarmee kan er met dezelfde kwaliteit en met hoogwaardige producten en diensten gebouwd worden aan nieuwe klantrelaties en het versterken van de relatie met bestaande klanten.

Een mooie ontwikkeling. Eigenlijk verandert er niet zoveel. Het is nog steeds hetzelfde bedrijf, met dezelfde hoogwaardige producten en diensten en dezelfde mensen. In september wordt er ook een nieuwe vestiging van Bouwcenter Logus-De Hoop geopend in Rotterdam-Zuid. Er wordt dus vol ambitie verder gebouwd aan de toekomst.