Betoncentrale Haringman

Dé leverancier van betonmortel in Midden-Zeeland

Betoncentrale Haringman is dé leverancier van betonmortel voor Midden-Zeeland. Voor elk complex vraagstuk op betontechnologisch gebied bedenkt het bedrijf samen met de klant de perfecte productsamenstelling.

De betoncentrale stelt alle mogelijke cementgebonden mortelsoorten samen. Na de productie worden deze snel en adequaat geleverd. Zowel leveringen van kleine hoeveelheden zandstabilisatie als grote hoeveelheden hoogwaardig beton zijn mogelijk. En dit in alle denkbare sterkteklasses. Het bedrijf heeft een leveringscapaciteit tot ca. 150 m3 per uur.

Betoncentrale Haringman is een betrouwbare partner binnen de betonsector voor alle bouwsegmenten, zoals waterbouw, wegenbouw, utiliteitsbouw, agrarische sector, prefabindustrie en de energiesector met zijn centrales en windmolens.

De betonspecie wordt geleverd volgens de geldende voorschriften, waarbij de sterkteklasse en duurzaamheid gegarandeerd wordt.

Dankzij het volledig geïntegreerde voertuigvolgsysteem worden betonmixers en betonpompen optimaal ingezet. Hierdoor kan het bedrijf makkelijk inspelen op onvoorziene omstandigheden in de bouw. Kwaliteit is bij Betoncentrale Haringman de rode draad.

 

Samengevat, een partner waarop u kunt bouwen.