Bleijko

Een innovatieve aanbieder in bestrating, zeewering en dijkbekleding

Bleijko Betonindustrie is een gevestigde waarde als het aankomt op betonproducten voor de openbare ruimte. Samen met haar zusterondernemingen Haringman betonwaren en Fassaert beton is Bleijko Betonindustrie een oplossingsgerichte en innovatieve aanbieder van duurzame betonnen bestratingsmaterialen, rioleringsproducten en dijk- en oeverbekleding tot maatwerk oplossingen.

Op de productielocatie in Walsoorden worden betonstraatstenen, betontegels, betonbanden en betonnen rioolbuizen geproduceerd. Trablo transporteert de producten. Behalve in Walsoorden heeft Bleijko nog een productievestiging in Roeselare(België) en verkoopvestigingen in Marcq-en-Baroeul (Frankrijk) en Hove (Verenigd Koninkrijk).

Bleijko Betonindustrie kiest voor duurzaamheid waar het kan. Zo probeert ze haar ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Om de kwaliteit van de producten te garanderen, kiest Bleijko voor topgrondstoffen. Die grondstoffen worden apart opgeslagen en in optimale condities bewaard. Zo wordt steeds dezelfde hoge productkwaliteit gegarandeerd. Uniek is de mengerij die verschillende kleurvariaties mogelijk maakt.

Daarnaast  worden er regelmatig steekproeven in eigen laboratorium uitgevoerd. Grondstoffen worden gekeurd en eindproducten worden nauwkeurig gecontroleerd.

Tijdens de realisatie van verschillende projecten werkt Bleijko nauw samen met haar zusterbedrijven Fassaert Beton, Haringman Betonwaren en Trablo. Het aanbieden van een complete oplossing met één aanspreekpunt maakt het werken makkelijker en efficiënt voor de klant.

 

Samengevat, een partner waarop u kunt bouwen.

Vestigingen

Bleijko Roeselare NV

Beurtkaai 4
8800 Roeselare
Belgiƫ
T. +32 51 272 350

Bleijko SA

278 Avenue de la Marne
59700 Marcq-en-baroeul
Frankrijk
T. +33 320 988 999

BLYKO UK

Basin Road North Hove
BN41 1WR East Sussex
Groot-Brittanniƫ
T. +44 3 330 116 114