CascoTotaal

Prefab bouwconcepten snel, flexibel en efficiënt gerealiseerd

CascoTotaal is een innovatieve specialist in prefab bouwconcepten. Denk aan huisvesting voor de koop,- huur- en recreatiesector, maar ook aan woningen voor studenten, vluchtelingen, statushouders en zorgbehoevenden. Door een combinatie van expertise en inlevingsvermogen ontstaat een passend concept.

De prefab oplossingen zijn gemaakt van beton. De wanden en het plafond bestaan uit één op maat gemaakt 3D-Betoncasco®. De betonnen fundering wordt hierin aangebracht en verankerd. Dit zorgt niet alleen voor een sterke constructie van het gebouw, maar ook voor een korte bouwtijd, lagere faalkosten en meer efficiëntie. De volledige afgewerkte casco’s zijn goed te verplaatsen en bovendien eenvoudig te stapelen en te koppelen om samen een grote ruimte of woning te vormen.

De bouwmethode van CascoTotaal is gebaseerd op de werkwijze in de auto-industrie. Daar begint het productieproces bij een carrosserie, waar stap voor stap onderdelen in aangebracht worden. Aan het eind rolt er een complete auto de fabriek uit. Zo gaat het ook met onze 3D-Betoncasco® bouwmethode. De op maat gemaakte hoofdconstructie gaat het proces in en wordt stap voor stap in een productielijn, zowel van binnen als van buiten, verder aangevuld en afgewerkt. Aan het eind rolt er een volledig afgewerkt element de afbouwhal uit.

Een soepel bouwproces begint bij een goede samenwerking van alle betrokken partijen. Bij CascoTotaal werken we samen met de hele bouwkolom. Opdrachtgever, architect, hoofdaannemer en alle overige vakkundige partners. Voor deze ketensamenwerking biedt CascoTotaal een betrouwbaar en professioneel platform, dat vakmanschap samenbrengt en de bouwlogistiek in goede banen leidt. Een win-win situatie voor alle partijen.

 

Samengevat, een partner waarop u kunt bouwen.