Cugla

Marktleider in hulpstoffen voor beton en mortel

Beton beter en sterker maken. Daar draait het om bij Cugla. Ondertussen al meer dan 40 jaar. Het bedrijf is specialist in de ontwikkeling en productie van hulpstoffen voor beton, mortel en cementgebonden speciaalmortels.

Cugla is een gevestigde waarde in de boeiende wereld van beton. Dagelijks staan technici en adviseurs aan de basis van de meest vooruitstrevende bouwprojecten in België, Nederland en Luxemburg. Elke dag rekenen aannemers en medewerkers in de betonproducten- en betonmortelindustrie op hun kwalitatieve producten.

De technische knowhow en het innovatieve vermogen zorgen ervoor dat Cugla een actieve bijdrage levert aan de moderne constructies van morgen. Ze stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat er nog sneller, efficiënter én voordeliger kan worden gebouwd.

Klantgerichte research en development zijn de redenen waarom Cugla een voorsprong heeft op haar concurrentie. In hun hypermodern laboratorium werken hoogopgeleide medewerkers met geavanceerde apparatuur voortdurend aan de ontwikkeling en kwaliteitsbewaking van de producten.

Die vertaalt ze vervolgens naar concrete behoeften van de klanten.

 

Samengevat, een partner waarop u kunt bouwen.