De Hoop Betonmortel

Moderne, volledig geautomatiseerde betonmortelcentrale

De Hoop Betonmortel is gespecialiseerd in de productie en levering van betonmortel vanuit haar betoncentrales in Terneuzen en Breskens. Dankzij haar volledig geautomatiseerde betonmortelcentrale zijn de meest uiteenlopende mengsels mogelijk.

De samenstelling kan varieren van de traditionele betonmortel tot betonmortel voor licht- of schuimbeton, vloeistofdichtbeton, extra zwaar beton, vezelversterkt beton, onderwaterbeton of betonmortels voor beton met zeer hoge sterkte.

Kwaliteit staat voorop. Dat blijkt ook uit de talrijke kwaliteitscontroles. Verschillende laboranten en betontechnologen houden de kwaliteit van de producten nauwlettend in de gaten. Daarnaast volgt het bedrijf de laatste trends binnen de bouwsector op de voet.

Om de klanten nog beter te kunnen bedienen, beschikt De Hoop Betonmortel ook over een eigen aangepast wagenpark. Dagelijks wordt  de betonmortel met mixers, pompmixers en giekpompen (tot wel 52 meter) geleverd. Zowel aannemers als particulieren rekenen op de uitstekende service, expertise en het uitgebreid advies van het enthousiaste team.

De Hoop Betonmortel is ondertussen een gevestigde waarde in Zeeuws-Vlaanderen. De Hoop Betonmortel richt zich op woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructurele projecten.

 

Samengevat, een partner waarop u kunt bouwen.

Vestigingen

Vestiging Breskens

Dokweg 6
4511 PW Breskens
T. +31 115 680 911