De Hoop Betonstaalcentrale

Gespecialiseerd in het knippen en buigen van wapeningsstaal, betonstaal en de creatie van gelaste prefab wapeningselementen

De Hoop Betonstaalcentrale  is een oplossingsgerichte en innovatieve aanbieder van onder andere korven voor funderingsbalken in de woningbouw, wapeningselementen voor balkbodems en prefab vloeren voor weegbruggen.

Het knippen en buigen van wapeningsstaal, betonstaal en de creatie van gelaste prefab wapeningselementen zijn de hoofdactiviteiten van de betonstaalcentrale. Daarnaast specialiseert De Hoop Betonstaalcentrale zich in het aanbieden van prefabricatie van staalproducten onder geconditioneerde omstandigheden.

Ook voor combinatiewerken kunnen bedrijven terecht bij De Hoop Betonstaalcentrale. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de eigen prefab fundatiekorven. Deze worden gecombineerd met het vlechten van een in situ betonvloer van bijvoorbeeld een bedrijfsverzamelgebouw. Het gebruik van onze slimme en innovatieve producten heeft als meerwaarde dat arbeid op de bouwplaats verminderd.

Kortom De Hoop Betonstaalcentrale produceert en levert hoogstaande en kwalitatieve maatwerkproducten voor uw project.

 

Samengevat, een partner waarop u kunt bouwen.