Haringman Betonwaren

Betonwarenproducent met een nuchtere, servicegerichte aanpak

Sinds 1950 is Haringman Betonwaren een nuchtere Zeeuwse betonwarenproducent voor de grond-, weg- en waterbouw en is gespecialiseerd in zeeweringsblokken en dijkbekleding. De nuchtere en servicegerichte benadering loopt als een rode draad door het bedrijf. Haringman Betonwaren denkt graag met de klant mee in vernieuwingen en betonproductgerelateerde vraagstukken. De betonwarenfabriek ligt op een strategisch goede locatie waardoor altijd snel en adequaat geleverd kan worden.

Haringman Betonwaren kiest voor kwaliteit en duurzaamheid. Tijdens elke stap in het productieproces controleren de medewerkers of de producten voldoen aan de gewenste kwaliteit en specificaties. Als toeslagstoffen worden waar mogelijk gerecyclede producten gebruikt zoals spoorgrind en gebroken puin. Hierbij wordt zo veel mogelijk de samenwerking met afnemers opgezocht zodat er een gesloten cirkel ontstaat.

Voor de realisatie van verschillende projecten werkt Haringman Betonwaren nauw samen met haar zusterbedrijven Bleijko, Fassaert Beton en Trablo. Het aanbieden van een complete oplossing met één aanspreekpunt maakt het werken gemakkelijk en efficiënt voor de klant.

 

Samengevat, een partner waarop u kunt bouwen.