Logus-De Hoop Terneuzen B.V.

Dé specialist in bouw- en afbouwmaterialen

Het bedrijf heeft dan ook meer dan honderd jaar ervaring! Zowel zakelijke klanten als particulieren vinden er alles wat ze zoeken. Zo is er in de bouwshop een ruime keuze aan bouwmaterialen, sierbestrating en professioneel gereedschap. Zwaarder materiaal kunnen klanten gemakkelijk oppikken in het doorrijmagazijn in Terneuzen. Daarnaast levert Bouwcenter Logus De Hoop ruwe bouwmaterialen aan aannemers en doe-het-zelvers in Zeeuws-Vlaanderen en aangrenzende Belgische provincies.

In de showroom vinden klanten alles voor sfeer en comfort in huis onder één dak. Hier kunnen ze voldoende inspiratie opdoen voor hun keuken of badkamer. Zowel voor een klassieke als een moderne look, landelijk of design. Snelle levering, scherpe prijzen en een perfecte service dat is waar Bouwcenter Logus-De Hoop voor staat. 

Duurzaamheid staat bij Logus hoog in het vaandel. Het productassortiment wordt voortdurend vernieuwd met steeds meer duurzame producten. Een mooi voorbeeld is de 3-lagen PVC buis, waarvan de binnenste laag bestaat uit opgeschuimd gerecycled materiaal.

Logus De Hoop GWW, samen sterk

Onder de naam Logus De Hoop Grond-, Weg- en Waterbouw wordt een compleet GWW-assortiment en een groot distributienetwerk aangeboden met alle benodigde specialistische kennis. De lokale Logus De Hoop-vestigingen voegen daar gemak en zekerheid aan toe: Logus De Hoop staat dicht bij de markt en haar relaties.

Logus De Hoop GWW heeft samen met de zusterbedrijven, Bleijko, Haringman en de diverse zand- en grindhandels van De Hoop Bouwgrondstoffen de krachten gebundeld. Zo kan voor ieder project een afgestemd compleet pakket aangeboden worden.

 

Samengevat, een partner waarop u kunt bouwen.

Vestigingen

Bouwcenter Logus-De Hoop Oostburg

Neringweg 2
4501 PB Oostburg
Nederland
T. +31 117 381 753

Bouwcenter Logus-De Hoop Terneuzen

Kennedylaan 32
4538 AE Terneuzen
Nederland
T. +31 115 680 612

Logus-De Hoop Grond-, Weg- en Waterbouw

Kennedylaan 32
4538 AE Terneuzen
Nederland
T. +31 115 680 624