Pelt & Hooykaas

Uw specialist in secundaire bouwgrondstoffen voor grond- weg- en waterbouw

Pelt & Hooykaas is een ervaren producent en leverancier van secundaire duurzame bouwgrondstoffen. De secundaire duurzame bouwgrondstoffen dienen als basis voor de realisatie van talrijke, projecten in de grond-, weg- en waterbouw. De secundaire grondstoffen voldoen  aan de strenge milieunormen en kwaliteitseisen en zijn een volwaardig alternatief voor het gebruik van primaire grondstoffen.

Vanuit haar locaties in IJmuiden en Rotterdam levert het bedrijf jaarlijks 1 miljoen ton secundaire  producten aan haar klanten als funderings-, halfverhardings-, toeslag-, bestortings- en stabilisatiemateriaal. Klanten vertrouwen op het deskundig advies van Pelt & Hooykaas rond de verschillende toepassingen van de producten.

Binnen de wereld van grond-, weg- en waterbouw is het een absolute must om up-to-date te blijven van het reilen en zeilen binnen de bouwwereld. Dat beseffen de medewerkers van Pelt & Hooykaas maar al te goed. De waardevolle combinatie van hun uitgebreide kennis met de laatste knowhow zijn absolute troeven. Eigenlijk is Pelt & Hooykaas meer dan producent en leverancier. Noem het bedrijf gerust een specialist in secundaire duurzame bouwgrondstoffen voor grond-, weg- en waterbouw.

 

Samengevat, een partner waarop u kunt bouwen.

Vestigingen

Locatie IJmuiden

Wenckebachstraat 1
1951 JZ Velsen-Noord
T. +31 251 229 228