Ready Beton

Met Ready Beton een oplossing voor elk betonvraagstuk

Ready Beton produceert, verwerkt en transporteert allerlei soorten beton. Met oog voor duurzaamheid en respect voor het milieu. De betonsoorten dragen het erkende BENOR-label. Dat betekent dat de betonproducten voldoen aan de verschillende kwaliteitseisen. Jaarlijks stellen de gemotiveerde medewerkers alles in het werk om 250.000 m3 stortklaar beton te produceren en transporteren. Daarnaast wordt regelmatig een beroep gedaan op een aantal vaste logistieke partners, waarmee een langetermijnrelatie is opgebouwd.

De productie vindt plaats in de drie betoncentrales van Rotselaar, Brussel en Anderlecht.

Vanuit haar sites levert Ready Beton een breed gamma aan betonproducten, geschikt voor elk project. In overleg wordt aan de wensen van de klant voldaan om het juiste betontype te leveren voor elk woningbouw-, utiliteitsbouw-, infra- of waterbouwproject. Naast betonproducten levert Ready Beton ook zandcementmengsels vanuit haar centrales.

Elke klant verdient een oplossing op maat. Daarom blijft het ervaren team graag op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen in uitvoeringstechnieken. Op die manier kunnen klanten altijd rekenen op het juiste advies. Dat gedachtegoed zorgt al jaren voor hun succes.

 

Samengevat, een partner waarop u kunt bouwen

Vestigingen

Anderlecht

Aa kaai 13
1070 Anderlecht
België
T. +32 25 242 030

Brussel

Léon Monnoyerkaai 11
1000 Brussel
België
T. +32 22 151 858