Satic-Minera

Dé ervaren leverancier van bouwgrondstoffen

Satic-Minera is leverancier van bouwgrondstoffen en marktleider binnen diverse segmenten. Het bedrijf is actief op de Belgische en Noord-Franse markt. Satic-Minera beschikt over een uitgebreid productengamma van verschillende soorten zand, grind en steenslag en een breed gamma aan decoratieve granulaten. Hierbij zijn zeezand, westerscheldezand en de Duitse rijnzanden het meest populair.

Klanten appreciëren het brede assortiment, de vakkennis, expertise en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De logistieke voorzieningen (aanvoer per binnenschip), optimale dienstverlening en permanente communicatie vormen een absolute meerwaarde. Hierdoor bouwt Satic-Minera een sterke relatie op met haar klanten, maar ook met haar producenten en diverse actoren in de bouw- en logistieke sector, zoals de binnenvaart en wegtransport.

Daarnaast beschikt het bedrijf over vier gunstig gelegen depots: Zandhandel Roeselare, Zandhandel Lummen, Vemat en SGL (joint venture). Satic-Minera maakt ook gebruik van de kade die De Hoop Bouwgrondstoffen exploiteert in Terneuzen.

Satic-Minera dankt haar succes aan haar duidelijke structuur, visie, kwaliteit, duurzaamheid en respect voor het milieu, breed netwerk aan relaties en impressionante projecten.

 

Samengevat, een partner waarop u kunt bouwen.

Vestigingen

Vemat

Léon Monnoyerkaai 11
1000 Brussel België
T. +32 22 457 752

Zandhandel Lummen

Industriestraat 16
3560 Lummen België
T. +32 11 453 689

Zandhandel Roeselare

Graankaai 4
8800 Roeselare België
T. +32 51 227 955