XXL distributiecentrum Hulst

De Hoop Betonmortel heeft begin februari 2024 het laatste beton voor het indrukwekkende XXL distributiecentrum op bedrijvenpark Hogeweg te Hulst geleverd. Met een totale grootte van circa 118.000 vierkante meter en ruim 1.000 parkeerplaatsen is dit project een mijlpaal voor Zeeuws-Vlaanderen.

De Hoop Betonmortel heeft een grote rol gespeeld bij het realiseren van dit project. De afgelopen maanden werd er dagelijks maar liefst 450 kubieke meter beton geleverd. Dit komt overeen met ongeveer 40 tot 45 betonmixers per dag die beton leveren op de bouwplaats.

Bij het moderne distributiecentrum op een kavel van ruim 20 hectare is de nadruk gelegd op duurzaamheid en biodiversiteit. Gedurende het project is er speciale aandacht geweest om de natuurlijke omgeving te versterken door het gebruik van inheemse plantensoorten.

In totaal is er meer dan 33.500 m³ betonmortel geleverd voor dit memorabele project. De Hoop Betonmortel is er trots op te hebben bijgedragen aan de succesvolle realisatie van dit distributiecentrum en kijkt uit naar de verdere voortgang van het project.

De eerste fase van DC XXL is opgeleverd in het tweede kwartaal van 2024, de oplevering van de tweede fase wordt medio 2024 verwacht. De Hoop Betonmortel blijft zich inzetten voor hoogwaardige betonleveringen en ondersteunt graag toekomstige bouwprojecten in de regio.