Uitreiking Logusprijs tijdens Dag van de Architectuur

Klik voor meer foto's

Tijdens de Dag van de Architectuur op 22 juni in Goes werd voor het eerste de door LOGUS ter beschikking gestelde “Zeeuwse DVDA-prijs” uitgereikt. De winnaar Matthijs Klooster van Architectenbureau Schaap en Sturm uit Roosendaal mocht de prijs in ontvangst nemen.

 

Gedurende een half jaar konden bezoekers op de facebookpagina van DVDA hun stem uitbrengen op diverse projecten. Het winnende ontwerp van Matthijs Klooster was een reconstructie van een oude schaapskooi tot moderne woning in een landelijke omgeving.

 

De ontwerpprijs is door LOGUS in het leven geroepen om ondernemers en bewoners in Zeeland bewuster te maken van architectuur en de rol van de architect. LOGUS toont met deze prijs aan dicht bij architecten te staan en veel respect te hebben voor hun kennis en kunde.  

 

De adviseurs van de bouwmaterialenhandel zijn er in gespecialiseerd op professionele wijze ondersteuning te bieden tijdens de ontwerpfase van bouwprojecten. Zo voorzien zij architecten in dit vroegtijdige bouwstadium van professioneel advies over de mogelijkheden en toepassing van innovatieve bouwmaterialen.